AGL_Lakeside_pavilion.JPG
  • AGL_Lakeside_pavilion.JPG
  • Pavilion.jpg

AGL Lakeside Pavilion

Client: The Australian Botanic Garden
Location: Mt Annan NSW

This award winning modern steel structure was designed to require almost no maintenance which was made from sustainable and recycled materials and has been constructed with a view to resource efficiency, life span and ability to age well of the materials, which are used without further embellishment or treatment. It captures its own rainwater and uses no electricity.

With complete 360 degree views of the stunning garden and lakeside, this permanent marquee can cater for events ranging from casual picnics to 200 people. It was built to thank the people of the Macarthur community and to help benefit and enhance their experience at the gardens. The AGL Pavilion is located near the stunning Connections Garden within the Garden's Central precinct.